El millor restaurant coreà a Barcelona és un d’aquests

Cada cop hi ha més restaurants coreans a Barcelona. Aquests són els nostres favorits a la ciutat comtal. Anima’t a provar-los!

Busques un restaurant coreà a Barcelona que sigui autèntic. No són pas tots els que s’anuncien. Compte! N’hi ha molts que són gestionats per xinesos. La prova del nou per saber si un restaurant coreà és autèntic és si et donen les tapes coreanes gratis i si en entrar veus que hi ha molts asiàtics menjant.

Els coreans estan molt aferrats a la seva manera de menjar i els encanta compartir-ho amb amics i família, beure i gaudir de l’experiència gastronòmica. En el meu cas, que no soc coreà, tinc un petit grup de familiars, amants de Corea del Sud, amb qui sempre quedem i dinem en restaurants coreans.

Què pots menjar en un restaurant coreà a Barcelona

Podeu veure una extensa selecció dels plats típics de la cuina coreana en aquest post. Tot i això, per fer un resum aquests són els plats que no et pots perdre si vas a un restaurant coreà a Barcelona:

  • Kimchi. És una tapa de col fermentada picant. Sol servir juntament amb altres platets de cortesia amb l’ordre d’un plat principal.
  • Bibimbap. És la versió coreana de l’arròs amb verdures, però en lloc d’estar fregit, es cuina en bols de pedra calenta. Té poc greix i un deliciós sabor torrat.
  • Japchae. Fideus de batata saltats amb verdures.
  • Bulgogi. Carn de vedella marinada i cuinada a la planxa. Se serveix juntament amb arròs.
  • Barbacoa coreana. Cuinar carn a la barbacoa al restaurant és una activitat social entre amics. És perfecte per a una llarga vetllada bevent cervesa o soju.
Bulgogi

Els millors restaurants coreans de Barcelona

Entre tots els restaurants coreans que hem tastat, aquests són els que ens agraden, encara que no els poso en ordre, perquè em sembla que és impossible fer un rànquing. Cada restaurant en aquest article té els seus pros i contres, però tots són aprovats.

Soban de Jo Lee: l’aposta segura

Rocafort 204 – Metro: Entença

El Soban de Jo Lee és el meu restaurant coreà preferit de la ciutat. M’encanta perquè és autèntic, amb bones porcions i de bona qualitat.

Per començar a tastar la cuina coreana et recomano el dosirak, una caixa amb platets, una porció d’arròs i bulgogi (vedella marinada) o jeyuk bokkeum (porc picant). No teniu opció vegetariana!

Soban de Jo Lee, restaurant coreà a Barcelona recomanat

És un negoci familiar relaxat on et recomanaran plats per introduir-te a la gastronomia coreana. Tot i que tenen barbacoa coreana, segons la meva observació, la majoria dels comensals trien plats ja preparats.

El preu mitjà d’un dinar a Soban de Jo Lee és de 15-20 euros per cap. De vegades, ens hi han atès en català.

A la planta baixa es fan classes de ceràmica coreana. Tots els gots i la decoració del restaurant estan fets al taller de ceràmica i això li dona un toc molt especial.

Kimchi Mama: el restaurant coreà del barri

Callao 12 – Metro: Hostafrancs

Entre els restaurants coreans de Barcelona, ​​aquest és el més simpàtic. Ho dic pel nom i pel tracte que és excel·lent. Està situat en un petit carrer a prop del carrer de Sants i la parella que el regenta et fa sentir ben cuidat.

Kimchi Mama té diverses opcions de plats individuals complets o pots triar plats solts. Les tapes coreanes (banchan) es demanen per separat, així que tingues-ho en compte en fer comptes de quanta gana hi ha.

El preu mitjà per dinar és d’uns 20-25 euros per cap.

Per cert, no us perdeu els seus tallers de kimchi a Barcelona.

Pocha Asian Dining and Bar: fusió coreana

Provença 224 – Metro: Provença

Aquest petit restaurant coreà és molt popular entre joves asiàtics. A diferència dels anteriors, aquí trobaràs una versió de tapes coreanes més modernes. Algunes receptes són de fusió amb altres cuines asiàtiques.

Nosaltres demanem una carn a la barbacoa marinada, jemul pajeong, mandu que són les gyozas coreanes i dos o tres platerets més. Suficient per a 4.

El preu mitjà d’un àpat és de 25-30 euros per comensal.

Pocha, restaurant de tapes coreanes a Barcelona

San Kil, restaurant coreà amb dècades d’història a Barcelona

Legalitat 22 – Metro: Joanic

Sant Kil fa diverses dècades que està en un petit carrer del barri de Gràcia. De fet, el regenta la tia d’una noia coreana que vaig conèixer a la meva adolescència.

La meva cosina, que és l’autoritat familiar pel que fa a cuina coreana, diu que el San Kil que té els millors banchan de Barcelona. Les porcions no són gaire grans, però aquests entrants eren deliciosos.

Després se’l coneix al xef molt bona mà per condimentar i macerar la carn del bulgogi. A la nostra recent visita comprovem que segueix sent el millor bulgogi de Barcelona.

El preu mitjà d’un àpat copiós és al voltant dels 25 euros.

Chapchae a San Kil, restaurant coreà a Barcelona

Restaurants de barbacoa coreana a Barcelona

Cuinar al moment una barbacoa coreana és una forma molt popular per menjar a Corea. En aquest cas, es demanen diferents tipus de carns marinades i es cuinen en una barbacoa de gas al centre de la taula.

Als coreans els agrada cuinar in situ i la barbacoa es converteix en la millor manera de tenir una vetllada llarga amb amics. A Barcelona molts restaurants coreans ofereixen l’opció de barbacoa. Aquests són els meus restaurants de barbacoa coreana preferits de Barcelona.

Kamasot: la millor barbacoa coreana de Barcelona

Consell de Cent 465 – Metro: Monumental/Tetuán

Envoltat de restaurants xinesos poc atractius, Kamasot és una joia a l’Eixample. El local és molt més gran del que sembla i a primera hora de la nit ja hi ha diversos coreans sopant, cosa que sempre és un bon senyal.

Aquí vam venir per la seva barbacoa coreana i no ens vam equivocar. Tenen tots els plats típics de la cuina coreana, però està especialment recomanat si busques cuinar-te la carn i passar una nit amb amics.

Barbacoa coreana a Barcelona: Kamasot

L’ordre de carn ve acompanyada de banchan (tapes coreanes de cortesia) i enciam. Nosaltres vam demanar una porció d’ànec, una de pollastre picant i una de porc ibèric. Va ser suficient per a 4 persones, encara que si ets de bon menjar una porció de cansalada és més generosa.

El preu mitjà d’un àpat és de 20-25 euros per persona. Ens va agradar que si te’n sorties venien a ajudar-te per cuinar la barbacoa coreana. Ens van atendre en català.

Korea 1988 BBQ

C/Ortigosa 10 – Metro: Urquinaona

Aquest restaurant especialitzat en barbacoa coreana em va semblar que no era tan autèntic com els esmentats anteriorment. Això sí, l’espai del Korea 1988 era molt fotogènic i l’espai per fer la barbacoa estava molt ben cuidat amb bons utensilis.

Ens va agradar molt la selecció de tipus de carn per a la barbacoa que semblava de molt bona qualitat. Tenen porc ibèric i vedella angus. Tot i això, el marinat no semblava tan autèntic com altres restaurants i el fet que hi hagués moltes coses escrites en xinès ens fa pensar que no és gestionat per coreans, encara que potser ens equivoquem.

Un sopar de barbacoa coreana amb una cervesa i sense postres ens va costar 20 euros per persona. La clientela semblava més de turistes que de coreans. Tot s’havia de demanar per aplicació mòbil, cosa que no ens agrada massa. No ens van atendre en català.

Barbacoa coreana a Barcelona al Korea 1988

Si t’interessa Corea, pots llegir-ne més al meu blog de viatges en català sobre Corea del Sud.

Per Enric Donate

Historiador, bloguer i guia de viatges a @indiautentica.
Fa 20 anys que viatjo i visc l'Àsia amb passió.
T'ajudo a descobrir cuines del món a la secció Altres Teques de La Nostra Teca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *