Qui som

Hola. Soc la Dolors de Llagostera. Soc mestre de professió, amb molts anys a la motxilla treballant amb nens.

Més o menys la mateixa experiència la tinc a la cuina, que és una de les coses que més m’agrada fer. Potser per això he acabat convertint-me en una gormanda aficionada.

Dolors Duch

Amb la meva parella ens agrada explorar les nostres comarques, tot cercant llocs on menjar bé. Quan el calendari ho permet, organitzem una excursió d’un dia o una escapada de cap de setmana.

En les nostres sortides escollim restaurants de cuina catalana casolana que ofereixen menús de migdia o de cap de setmana. La nostra teca per totes les butxaques!

La Dolors i l'Albert

Per què restaurants de menú?

El menú és la senya d’identitat d’un restaurant, la seva proposta per a la gent normal, com nosaltres.

Un bon restaurant de tota la vida sedueix als clients habituals amb un menú de producte fresc, de temporada i amb receptes casolanes, fugint dels artificis dels restaurants espectacle.

Menú per dinar

Com triem els restaurants?

Muntem les nostres sortides gràcies a les recomanacions d’amics i coneguts, perquè el boca-orella és la millor ressenya.

La nostra filosofia és menjar bé, amb producte bo, fresc, de proximitat i receptes d’aquí. Tenim una fixació: buscar estovalles i tovallons de roba.

Restaurant per dinar amb colla

Així doncs, si t’agraden els restaurants bons sense efectes especials, els d’antes, apunta les meves recomanacions a Girona, les comarques gironines i més enllà.

Ah i si coneixes un restaurant que para taula com déu mana, avisa’ns que vindrem a tastar la vostra teca!