Hola. Soc la Dolors de Llagostera. Soc mestre de professió, amb molts anys a la motxilla treballant amb nens.
Més o menys la mateixa experiència la tinc a la cuina, que és una de les coses que més m’agrada fer. Potser per això he acabat convertint-me en una gormanda aficionada.

Amb la meva parella ens agrada explorar les nostres comarques, tot cercant llocs on menjar bé. Quan el calendari ho permet, organitzem una excursió d’un dia o una escapada de cap de setmana.
En les nostres sortides escollim restaurants de cuina catalana casolana que ofereixen menús de migdia o de cap de setmana. La nostra teca per totes les butxaques!

Per què restaurants de menú?
El menú és la senya d’identitat d’un restaurant, la seva proposta per a la gent normal, com nosaltres.
Un bon restaurant de tota la vida sedueix als clients habituals amb un menú de producte fresc, de temporada i amb receptes casolanes, fugint dels artificis dels restaurants espectacle.

Com triem els restaurants?
Muntem les nostres sortides gràcies a les recomanacions d’amics i coneguts, perquè el boca-orella és la millor ressenya.
La nostra filosofia és menjar bé, amb producte bo, fresc, de proximitat i receptes d’aquí. Tenim una fixació: buscar estovalles i tovallons de roba.

Així doncs, si t’agraden els restaurants bons sense efectes especials, els d’antes, apunta les meves recomanacions a Girona, les comarques gironines i més enllà.
Ah i si coneixes un restaurant que para taula com déu mana, avisa’ns que vindrem a tastar la vostra teca!
